Solcelle

(+45) 71 99 98 97

Kundeservice

Kontakt

Kontakt os via mail

Stenhuggervej 5

5230 Odense M

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ofte stillede spørgsmål

Her er der listet de spørgsmål som Sunto modtager af kunderne, kan du ikke finde et svar på dit spørgsmål her er du mere end velkommen til at skrive til os på mail info@sunto.dk eller ringe os op på tlf: 71 99 98 97

Kan det betale sig at investere i et solcelleanlæg mere?

Med vores hybrid solcelleanlæg skal du stort set ikke hente noget strøm fra el-nettet i ca. 10 måneder om året. I de sidste 2-2,5 måneder er der nogle dage hvor man skal hente noget strøm fra el-nettet fordi anlægget ikke producere nok el. Det vil typisk være i løbet af vinter månederne at anlægget ikke producere nok strøm til at være selvforsynende. Med vores hybrid solcelleanlæg sparer man derfor normalt ca. 70-75% af sin elregning. I dag kan man få op til 30.000 kr. i håndværkerfradrag når man opsætter anlægget. I dag bliver man ikke pålagt ekstra afgifter i forbindelse med et hybrid solcelleanlæg under gruppe 5.
Konklusionen er at der er mange økonomiske fordele ved et hybrid solcelleanlæg i dag, som eksempelvis: Ingen ekstra gebyr under gruppe 5 (tilmeldingsgruppe hos Energinet), ca. 10 måneder gratis el om året, op til 30.000 kr. i håndværkerfradrag.


Kan strømmen også bruges til at varme vand?

Vores solcellepaneler producere strøm, som du kan bruge til at opvarme dit brugsvand med. Så JA det kan du godt.


Skal batterierne udskiftes? og skal solcellepanelerne vedligholdes?

Vores GEL batterier skal udskiftes hvert 5-7 år men vores lithium ion batterier skal kun udskiftes hvert 18-20 år. Solcellerne skal kun vaskes en gang årligt, ellers er der ingen vedligeholdelse på dem.


Hvordan bruger i strømmen fra batterierne det er jo Jævnstrøm, og huset er beregnet til vekselstrøm?

Hybrid inverteren konvertere jævnstrøm til vekselstrøm så du kan bruge strømmen i dit hus.


Hvor længe holder batterierne?

11,5 KWh i GEL (pris 13.995 kr.) holder i 5-7 år. eller 5 KWh i Lithium ion (Pris 28.995 kr.) holder i 18-20 år (Du kan se en beskrivelse af de to batterityper i en tidligere tråd på denne side). Vi har både det billigste GEL og Lithium ion LiFePO4 batterilager i Danmark.


Kan man udskifte en eksisterende inverter med en hybrid inverter og beholde de nuværende solcellepaneler?

Ja det kan man godt. Hvis du er på den gamle solcelleordning fra før 20. november 2012, så kan det ikke betale sig med en batteristation. Men hvis du har fået et anlæg efterfølgende, så vil det være en særdeles god forretning med et hybrid solcelleanlæg.


Fungerer anlægget off grid?

Ja anlægget fungere både off grid og on grid


Få et GRATIS uforpligtende TILBUD

Skriv dit telefonnummer, så kontakter Sunto dig hurtigst muligt.

Sunto sælger og installerer solcelleanlæg til private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Sunto dækker hele Danmark og vi har haft stor succes med salg af vores solcelleanlæg til vores kunder i Danmark

Om SUNTO

Om solenergi

Gratis tilbud

Få et GRATIS uforpligtende TILBUD

Copyright © 2016 Sunto ApS. Alle rettigheder er reserveret. Privacy Policy | Terms of Use

Copyright © 2016 Sunto ApS. Alle rettigheder er reserveret. Privacy Policy | Terms of Use