(+45) 71 99 98 97

Kundeservice

Kontakt

Kontakt os via mail

Stenhuggervej 5

5230 Odense M

Søg om nettoafregning

Søg om nettoafregning

For at udnytte det strøm som dit solcelleanlæg producere i løbet af dagen, skal du søge om nettoafregning, inden du køber og sætter et solcelleanlæg op.

To måder at søge om Nettoafregning på

  • Lad os stå for ansøgning

Vi tilbyder at sende ansøgningen for dig. Det eneste du skal gøre er at udfylde følgende fuldmagt og sende det retur til os pr. brev, email. FULDMAGT til ansøgning om tilsagn om Nettoafregning 2017

  • Gør det selv  (Anbefalet)

Følgende Ansøgning om tilsagn om nettoafregning printes, udfyldes, underskrives og sendes pr. mail eller prev til Energinet (sol@energinet.dk). Adressen på Energinet står på ansøgningen.

Afgørelse om nettoafregning

Har du monteret dit anlæg og sat den i drift? hvis du kan svar ja på dette spørgsmål, skal du indenfor 30 dag søge om afgørelse om nettoafregning, dette kan vi gøre for dig, hvis du giver os en fuldmagt ellers kan du selv udfylde følgende ansøgingsskema og send den til energinet.dk. Får du ikke udfyldt ansøgningsskemaet indenfor 30 dage mister du desværre nettoafregning, og dermed må du ikke anvende dit eget strøm.

Ansøgning om afgørelse om nettoafregning

Betinget købsaftale

Det er et krav at vedlægge en købsaftale med en solcelleleverandør sammen med ansøgning om nettoafregning. Derfor tilbyder Sunto Aps et gratis og uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg. Købsaftalen som du indgår med Sunto Aps er med forbehold for at få positivt tilsagn på nettoafregningen. Hvis du skulle komme ud for at få et afslag, er du dermed ikke længere bundet af aftalen.  

Sagsbehandlingstider hos Energinet.

På følgende link kan du se sagsbeandlingstiderne hos energinet. Tiderne er angivet som det gennemsnitlig tid sagerne bliver behandlet på.

Menu
Kontakt Sunto

Få et GRATIS uforpligtende TILBUD

Bestil Tilbud
Skriv dit telefonnummer, så kontakter Sunto dig hurtigst muligt.

Sunto sælger og installerer solcelleanlæg til private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Sunto dækker hele Danmark og vi har haft stor succes med salg af vores solcelleanlæg til vores kunder i Danmark

Gratis tilbud

Få et GRATIS uforpligtende TILBUD

Bestil Her
Copyright © 2016 Sunto ApS. Alle rettigheder er reserveret. Privacy Policy | Terms of Use
Copyright © 2016 Sunto ApS. Alle rettigheder er reserveret. Privacy Policy | Terms of Use